> Автоматични прекъсвачи > Продукти Terasaki > Въздушни автоматични прекъсвачи

Продукти Terasaki

ВЪЗДУШНИ АВТОМАТИЧНИ ПРЕКЪСВАЧИ - ACB

Пет причини да използване въздушните автоматични прекъсвачи TemPower 2 

1 Въздушните автоматични прекъсвачи на TERASAKI  са с патентована технология и висока производителност на 5000A и 6300A ACBs

2 Въздушния прекъсвач, прекъсва тока в две точки, разсейвайки топлината от контактите или клемите, чрез ефективна въздушна конвекция на нагнетателния клапан. Двойно отварящи и затварящи бобини осигуряват система за защита на ACB. Двойните намотки осигуряват резервно изключване и включване на веригите. Те осигуряват на крайния потребител максимална надеждност на UPS системите, свързани с критични товари.

3. Бързо прекъсване чрез уникална “Double Break” система*
Системата “DoubleBreak” осигурява изключително бързо разединяване от токовете на к.с., като значително намалява износването на основните контакти. Вътрешната симетрична структура на "DubleBreak” означава, че подвижните контакти са изолирани от захр. напрежение, дори когато ACB е свързан неправилно.
TemPower 2 ACBs до 4000A използва DoubleBreak технология.

4. Лесно обслужване.
Уникалния дизайн на TemPower 2 включва изолационни клъстери и главни контакти разположени в подвижната част на ACB. Те могат да се обслужват без да е необходимо изключването на тоководещите шини на разпределителното табло.

5. Подмяна на главните контакти * Фиксираните и подвижните контакти могат лесно да бъдат заменени на място, като по този начин удължават живота на прекъсвача. Подмяната на всеки контакт отнема около 15 минути. * Не важи за AR6

За подробна информация относно цялата продуктова гама моля,  изтеглете PDF файла по-долу. Разгледай цялото продуктово направление »


Може да Ви интересуват и


СТАНИ ПАРТНЬОР НА

DTS