Kомуникация с UPS SOCOMEC

LOCAL VIEW

Наблюдение на UPS-а чрез упростен потребителски интерфейс показващ състоянието на UPS-а, състояние на батерията и измервания,  състояние на товара и измерванията и др.


REMOTE VIEW PRO

REMOTE VIEW PRO е софтуер  за дистанционно наблюдение на UPS и STS оборудване, като “Network Management Station” (NMS),  Позволява наблюдение на UPS и STS от всеки компютър през уеб браузър, свързан към същата  LAN или WAN архитектура.

NET VISION

Мрежов адаптер за наблюдение на UPS-и в реално време, цялостно управление на UPS-а и гъвкава конфигурация чрез уеб браузър с автоматично откриване на UPS архитектурата.

NET VISION EMD - за наблюдение на околната среда

EMD (Device Monitoring Device) е устройство за свързване, което ви позволява дистанционно да следите температурата, влажността и състоянието на две устройства. Връзката с NET VISION позволява наблюдение или уведомяване за аларми чрез стандартни уеб браузъри.

RT VISION INTERFACE

SNMP / WEB е интерфейс между UPS и мрежата.  SNMP / WEB интерфейсът поддържа два вида протоколи - SNMP и HTTP за потребителски достъп, чрез SNMP NMS и Web Browser.

RT VISION EMD - за наблюдение на околната среда

EMD (Device Monitoring Device) е устройство за свързване, което ви позволява дистанционно да следите температурата, влажността и състоянието на две устройства. Връзката с RT VISION позволява наблюдение или уведомяване за аларми чрез стандартни уеб браузъри.