> Енергиен Мониторинг SOCOMEC > СОФТУЕРИ И ИНТЕРФЕЙСИ ЗА КОМУНИКАЦИЯ SOCOMEC

Енергиен Мониторинг SOCOMEC

VERTELIS WEBVIEW

Вградения в DIRIS G WebView уеб сървър позволява наблюдение на измерванията на до 32 устройства и показва консумацията на енергия. Предварително настроените аларми, дефинирани от потребителя могат да се изпращат по електронна поща. Потребителят може да получите достъп до WebView чрез уеб браузър на PC или таблет.


Предимства


Plug & Play

Автоматичното откриване на свързаните устройства улеснява конфигурацията на WebView. За да се постигне разпределението на потребление, потребителят се подпомага при определението на плана за измерване.Лесен за използване

WebView централизира всички измервания на устройства чрез уникален, ясен и лесен за използване интерфейс. WebView предоставя лесен и бърз мониторинг на устройствата чрез показване на измерваните параметри и събитията в обобщени страници.


Различни функции

WebView осигурява мониторинг в реално време на всички електрически параметри, измерени благодарение на обобщените страници, показващи графики или диаграми. Алармите се записват и показват по вид, характер и критичност.
Потребителят получава уведомителни аларми по електронната поща. Получаване на разбивка на потреблението на енергия за битови услуги (електричество, вода, газ ...) и използваното (отопление, осветление ...).Може да Ви интересуват и


СТАНИ ПАРТНЬОР НА

DTS