> UPS системи SOCOMEC > Модулни UPS-и SOCOMEC

Модулни UPS-и SOCOMEC

MODULYS SYSTEM от 1,5 до 24 kVA

Решение за

• e-Бизнес
• Сървърни ферми
• Телекомуникации
• Медицински
• Компютърни мрежи

Предимства
Напълно модулна система
MODULYS System е най-гъвкавата и модулна система в цялата гама.
За използване при ограничения, предназначени за най-взискателните ИТ приложения, като центрове за данни, ISP и ASP и кол-центрове, MODULYS System гарантира несравнима продължителност на услугата. Предлагайки голям брой налични слотове, тя може лесно да бъде надградена по отношение на мощността и времето за създаване на резервни копия.

MODULYS Системата се управлява от цифрови схеми 
 
Използването им позволява по-голяма точност и гарантира, че работните параметри на цялата система са стабилни във времето.
Отговоряща на всичките Ви нужди във времето MODULYS се адаптира лесно към промените и растежа на вашата система. Захранващите модули от 1,5, 3, 4,5 и 6 kVA във версиите на кулата, стелажа и системата лесно се комбинират, за да се гарантира идеалната конфигурация.

Общата защита
MODULYS е модулен UPS. Броят на модулите Mod-Power и Mod-Battery може лесно да се увеличи, за да се осигури резервирана работа, от N + 1 до N + X. По този начин се постига пълна наличност на системата, дори ако един или повече модули не работят. Непрекъснатата защита MODULYS има модули за захранване и резервни модули, които могат да бъдат заменени или поставени, докато системата работи. По този начин се постига истинска непрекъсваемост на мощността, подадена към товара, без прекъсване на обслужването.

Организация на вашите бъдещи нужди

MODULYS е с модулен дизайн позволяващ да се увеличи броят на модулите и следователно, мощността и времето за резервиране на вашия UPS . По този начин можете лесно да се справите с бъдещи ситуации, които днес не сте в състояние да предвидите.

Работно пространство
MODULYS е най-компактният UPS в своята категория. Независимо дали в самостоятелна версия или в една от многото системни конфигурации, инсталацията заема много малко от вашата работна зона.

Решения „Няма точка на неизправност“
Всеки модул за захранване има собствен интегриран контролер и автоматичен байпас. В системната версия този дизайн предоставя допълнителна гаранция, тъй като натоварването ще се захранва, дори ако един от модулите не работи.


Разгледай цялото продуктово направление »


Може да Ви интересуват и


СТАНИ ПАРТНЬОР НА

DTS