> Решения за фотоволтаични инсталации SOCOMEC > Соларни Инвертори SOCOMEC

Соларни Инвертори SOCOMEC

Соларни Инвертори - СЕРИЯ MPS

Соларни Инвертори MPS  , оборудвани с MPPT соларен контролер за зареждане, за да се увеличи и регулира DC захранването от соларния панел.

Соларни Инвертори СЕРИЯ MPS-V

Високо ефективен соларен инвертор с чиста синусоиднална вълна 

(PF = 1) 

Соларен Инвертор LEVER

Соларен инвертор на фирма LEVER - Италия за системи в островна конфигурация с вход от мрежа, генератор и слънчеви панели.

Соларен Инвертор Selfnergy 5000 W

Соларен инвертор - система за съхранение на соларна енергия

Соларния инвертор Selfnergy 5000 W е с IP 65 безвентилаторен дизайн с естествено охлаждане, подходящ за монтаж на открито.
Работи от  -20 °C  до +55 °C°  без отклонения в характеристиките Соларен Инвертор Selfnergy-M 5000 - Хибриден

Хибриден Соларен инверор Selfnergy-M 5000, с включен WiFi комплект


IP 65 безвентилаторен дизайн с естествено охлаждане, подходящ за монтаж на открито 
Работи от  -20 °C  до +60 °C°  без отклонения в характеристиките.
Може да Ви интересуват иСоларни инвертори със зарядни MPPT и PWM соларни контролери, съчетаващи функции на инвертор, слънчево зарядно устройство и зарядно устройство за батерии, които предлагат непрекъсваемо захранване с преносим размер. Изчерпателният им LCD дисплей предлага конфигурируеми от потребителя и лесно достъпни бутони като ток за зареждане на батерията, приоритет на AC / соларно зарядно и  входно напрежение, основано на различни приложения. Софтуера, включен в комплекта, позволява задаване на предварителни настройки на желаният режим на работа на соларни инвертори. 


Примерна схема на използване в соларни системи, приложими там, където имаме често прекъсване на електрозахранването за дълги периоди от време, или изискване за резервно захранване.